MyPhonak app

Met de Phonak Audéo Paradise gehoortoestellen gaan we de uitdaging aan, door gehoor te combineren met innovatie. Herontdek het plezier van communiceren met de MyPhonak app.

Gehoortoestellen in combinatie met een app

Voor optimaal gebruik van de Phonak Audéo Paradise gehoortoestellen, kunt u de Phonak Paradise hoortoestellen bedienen met de MyPhonak app. De app biedt u de mogelijkheid uw hoortoestel makkelijk aan te passen en te bedienen. Zo krijgt u toegang tot handige functies, u kunt instellingen personaliseren en het niveau van de dynamische ruisonderdrukking is makkelijk aan te passen om een gesprek goed te volgen. Kortom een app met veel mogelijkheden!

Verbinden met de MyPhonak app

Om verbinding te kunnen maken met uw gehoorapparaten moet u de MyPhonak app op de juiste manier instellen. Om deze instelling te kunnen voltooien gaat u naar de MyPhonak app op uw telefoon en volg de instructies op in de app.

Verbinden met uw gehoorapparaten gaat door middel van bluetooth. Uw gehoorapparaten moeten aangezet worden voor de bluetooth verbinding. Dit doet u door middel van het onderste knopje op uw gehoorapparaat 4 seconden ingedrukt te houden tot het groene lampje gaat branden. De app kan nu met uw gehoorapparaat verbinding maken! Bekijk de handleiding voor meer informatie voor het instellen van de Phonak app.

De MyPhonak App is makkelijk te downloaden via de Google Play of App Store